INDIANA Jerky hovězí Less Salt 25g INDIANA s.r.o.

Kód: KOD-765-252

76 Kč

Zlepšit cenu o 7 Kč?

U dodavatele Do 7-14 dní do Vánoc již nedodáme

Nakupujte hned, plaťte pak - služba zcela zdarma. Zjistit více

Osobní odběry ZDARMA - otevřeno Po-Pá + víkendy

SET INDIANA Jerky hovězí, Original, Less Salt, Hot & Sweet, Peppered, 25g

    SET INDIANA Jerky hovězí, Original, Less...

    Aktivujte ZDARMA PREMIUM+ pro další slevu 27 Kč

    298 Kč

    Do košíku

    Informace o INDIANA s.r.o.

    Méně soli, stejně skvělá chuť. Náčelník pozvolna suší tence nakrájené plátky libového hovězího masa, aby si zachovaly svou přirozenou chuť, šťavnatost a pružnost. Extra vhodné pro redukční diety, jako doplněk stravy při cvičení, nic nevážící svačinu na treky v horách či expediční výpravy.

    • Vysoký obsah bílkovin
    • 100 g hovězího Jerky je vyrobeno z 225 g hovězího masa
    • Nízký obsah soli
    • Bez lepku a cukru

    Složení: hovězí maso, jedlá sůl, mořská sůl, bílkovinný SÓJOVÝ hydrolyzát, kvasniční extrakt, kvasný ocet vinný, kouřové aroma z tvrdého dřeva, konzervant: dusitan sodný.

    Další informace: Masný výrobek trvanlivý tepelně opracovaný. Baleno v ochranné atmosféře. Skladujte při pokojové teplotě. Po otevření spotřebujte do 48 hodin. Případný bílý povlak na výrobku není na závadu jakosti. Absorbér kyslíku uvnitř obalu není určen ke konzumaci.

    Nutriční hodnoty výrobku: 100g 25g * GDA 25g **
    Energetická hodnota v kJ 1347 337 4 %
    Energetická hodnota v kcal 320 80 4 %
    Tuky v g 5,8 1,5 2 %
    z toho nasycené v g 2,1 0,5 3 %
    Sacharidy v g <0,5 <0,5 0 %
    z toho cukry v g <0,5 <0,5 0 %
    Bílkoviny (proteiny) v g 56 14 28 %
    Sůl v g 1,82 0,46 8 %

    * porce

    ** referenční příjem průměrného dospělého člověka

    Výrobce: INDIANA s.r.o., Na lysině 658/25, Podolí, 147 00 Praha 4


    Jak se suší jerky?

    1. Kusy kvalitního masa jsou zbaveny tukových částí a šlach a nakrájeny na tenké plátky.
    2. Maso je v „masírce“ marinováno podle tajné receptury.
    3. Poté je ručně kladeno na rošty.
    4. Plátky masa se několik hodin suší při různých teplotách a nakonec přírodně udí kouřem.
    5. Následuje strojní krájení a pak vážení na vibrační váze, rozdělení do sáčků s absorbérem kyslíku a vše je nakonec zabaleno v ochranné atmosféře. Na závěr Jerky projde výstupní kontrolou a sáčky se kompletují do displejů a kartonů. Celý proces je pod stálým veterinárním dozorem.

    Popis výrobku a vyobrazení má pouze informativní charakter, výrobce si vyhrazuje vlastnosti v průběhu výroby změnit bez předchozího upozornění a provozovatel není zodpovědný za škody vzniklé s využitím neověřených dat.