Trouw Nutrition Biofaktory FOS Reviva 1kg

Kód: KOD-906-092

234 Kč

233 Kč

U dodavatele Do 7-14 dní

Nakupujte hned, plaťte pak - služba zcela zdarma. Zjistit více

Osobní odběry ZDARMA

Informace o Trouw Nutrition Biofaktory FOS Reviva 1kg

REVIVA JE

Bohatá na vápník, vitaminy a energii

Testovaná a ověřená vynikající chutnost: 94% krav po otelení spontáně vypije celý nápoj

Snadná příprava

REVIVA NAPOMÁHÁ

Rychlá obnova

Vysoký příjem objemných krmiv

Rychlý nástup laktace po otelení

Odolnost a vitalita

 PROBLÉM

Několik dní před porodem dochází k mnoha změnám v těle krávy. Pomocí hormonů se tělo začne připravovat na porod a následný nástup laktace. Ihned po porodu kráva potřebuje zmobilizovat velké množství vápníku. Pokud tento proces nefunguje, dojde u krávy ke vzniku mléčné horečky. Navíc před porodem nepřijímá tolik krmiva a dochází u ní k velkým ztrátám tekutin a elektrolytu. Tyto ztráty musí být nahrazeny, jinak je zde riziko oslabení nebo onemocnění organismu.

ŘEŠENÍ

Při podání Revivy ihned po otelení dojde u krávy k rychlé obnově metabolismu po otelení a příznivě to ovlivní nástup laktace:

Lehce dostupný zdroj energie v Revivě napomáhá pohybové aktivitě krav

Krávy začínají ihned příjímat objemná krmiva

Velké množství vysoce využitelného vápníku podporuje mobilizaci vápníku na pokrytí potřeby pro produkci mléka

Reviva je bohatá na vitaminy, které podporují odolnost krav

 

TIPY & TRIKY


Podávejte ihned po otelení

Rozmíchejte 1 kg Revivy v 10 litrech vody (40-45°C) a přidejte 10 litrů studené vody pro dosažení výsledné optimální teploty nápoje 25-30°C

Rozpouštějte Revivu v horké vodě. Pokud je voda studená, chutnost rozpuštěného nápoje není optimální

Postarejte se, aby kráva po otelení nepila studenou vodu před podáním Revivy

Vždy připravujte nápoj pro jedno podání

Uchovávejte Revivu v uzavřeném obalu

 

Popis výrobku a vyobrazení má pouze informativní charakter, výrobce si vyhrazuje vlastnosti v průběhu výroby změnit bez předchozího upozornění a provozovatel není zodpovědný za škody vzniklé s využitím neověřených dat.